skip to Main Content
Cat De Multilingva Este Clasa Ta/ Organizatia Ta?

Cat de multilingva este clasa ta/ organizatia ta?

Cât de multilingvă este clasa / organizația dvs.?

Un nou concurs dedicat școlilor, organizațiilor, locului tău de munca.

Te-ai întrebat vreodată cat de multilingv este clasa / organizația ta de fapt? Există adesea multe alte limbi reprezentate într-o școală, într-un birou sau într-o organizație decât vă așteptați. Acest lucru se poate întâmpla într-o varietate de motive: elevii sau colegii dvs. pot vorbi diferite limbi de origine sau de patrimoniu, ar putea să fi trăit sau să lucreze în țări diferite sau chiar să fi învățat limbile prin educație formală și informală.

Se estimează că există peste 225 de limbi indigene în Europa, fără a include chiar și limbile care au ajuns pe continent prin migrație.

Pentru Ziua europeană a limbilor 2018, căutăm școli, birouri, asociații și de fapt orice organizație sau persoană fizică care ar dori să își prezinte limbile. Prin această inițiativă, dorim să evidențiem în practică Europa multilingvă și, de asemenea, să descoperim clasele și locurile de muncă cele mai bogate în limba lingvistică din Europa.

Participarea poate fi realizată prin orice mijloace creative care demonstrează cât de multilingvă este clasa / organizația dvs. Aceasta poate fi, de exemplu, printr-o înregistrare video sau audio scurtă (nu mai mult de 30 de secunde), un poster, o piesă de creație scrisă, o cântare care demonstrează abilitățile lingvistice prezente, de fapt – tot ce vă place! Întrucât anul 2018 este Anul European al Patrimoniului Cultural, așteptăm de asemenea și metode inovatoare de descoperire și prezentare a altor culturi în școala, locul de studiu sau locul de muncă.

Până la 10 octombrie 2018, sperăm să identificăm clasele de lucru și locurile de muncă cele mai multilingve și interculturale din Europa.

Folosește linkul de mai jos pentru a evidenția proiectul tău:
https://edl.ecml.at/…/tabid/3167/EditInitia…/-1/Default.aspx

Back To Top