skip to Main Content
Identitatea Mea, Cultura Mea, Europa Mea.

Identitatea mea, cultura mea, Europa mea.

„Identitatea mea. Cultura mea. Europa mea.”

Pentru a sensibiliza cetățenii cu privire la bogăţia identitară şi diversitatea culturală a Europei, Primăria Orașului Comănești împreună cu Centrul de Informare Europeană „Europe Direct Valea Trotușului Comănești” a organizat astăzi, 9 mai 2018, de Ziua Europei, la Școala Gimnazială ”Ciprian Porumbescu” din Comănești, o serie de manifestări publice la care au participat elevi și profesori ai școlilor comăneștene și nu numai.
Au fost organizate jocuri, face-painting, expozitii ale elevilor cu privire la identitatea patrimoniului cultural al țărilor membre ale Uniunii Europene, un frumos spectacol de divertisment, muzică, ateliere cu jocuri educative, jocuri de colorat și multe alte activități.
Parteneri: Inspectoratul Școlar al Județului Bacău, GAL Valea Muntelui, Lions Club Comănești, CAR Prietenia Comănești, CAR Progresul Comănești, Crucea Roșie Româna-Subfiliala Comănești, Clubul Elevilor Comănești, AMD Stefan Orheanu Comanesti.
Manifestările au fost organizate sub egida Anului European al Patrimoniului Cultural și al Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Back To Top