skip to Main Content
0234370401 europedirectcomanesti@yahoo.com

Ciucă: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara pe 27 decembrie campania de vaccinare anti-COVID

Premierul interimar Nicolae Ciucă a declarat luni că autoritățile au făcut pregătirile necesare pentru a putea demara campania de vaccinare anti-COVID începând cu data de 27 decembrie.

“Avem tot ce ne trebuie astfel încât să putem să demarăm campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie. Și, folosesc acest prilej, pentru a-i îndemna pe toți cetățenii țării să aibă încredere în această campanie, să aibă încredere în instituțiile statului și în toate demersurile care au fost întreprinse, astfel încât să putem să avem o campanie coerentă și eficientă”, a afirmat premierul interimar, citat de Agerpres.

El a participat, alături de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, la inaugurarea Punctului mobil de colectare de plasmă convalescentă de la Spitalul de Urgență ‘Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, realizat în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină București și Institutul Național de Hematologie Transfuzională.

Ciucă i-a felicitat pe cei implicați în acest proiect, subliniind că inițiativa este benefică în ansamblul măsurilor luate în lupta contra virusului SARS-CoV-2.

Pe 26 decembrie, România urmează să primească prima tranșă simbolică de circa 10.000 de doze de vaccin anti-COVID, care vor fi distribuite la cele 10 spitale din țară de linia I destinate îngrijirii pacienților infectați cu SARS-CoV-2. 

Back To Top